ONTWERP

Samen ontwerpen met de klant!

Kenmerkend voor de tuinontwerpen van De Vries Tuinen is de werkwijze, waarin niet alleen voor maar vooral met de klant samen ontworpen wordt. Bij ieder project staan de wensen en ideeën van de klant centraal.

Door de klant te betrekken bij het ontwerpen van de tuin, zijn we in staat ideeën en wensen op een creatieve en praktische manier te vertalen in een bijzonder tuinontwerp waarbij we de klant verrassen met innovatieve inzichten en ideeën.

Bij het maken van het tuinontwerp hebben we bijzondere aandacht voor de smaak, persoonlijkheid en levensstijl van klanten, die veelal terug te zien zijn in de eigen woning. Samen met praktische zaken zoals de grootte van de tuin en het budget, vormen deze zaken de basis van het tuinontwerp.

De tuinontwerpen van De Vries Tuinen typeren zich door eenvoud in vormgeving met strakke & sterke lijnen in samenspel met duurzame materialen en beplanting.
Onze passie is het creëren van bijzondere en praktische tuinontwerpen, waarbij de wensen en ideeën van de klant centraal staan. Bij Het Tuinontwerp komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Verlichtingsplan
  • Beplantingsplan
  • Beregeningsplan
  • Bouwkundige constructies: o.a. veranda’s, vijvers, zwembaden.
  • Exclusieve buitenverblijven
 

Een Tuinontwerp op maat?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak: